Infusions per tractar la irritabilitat

La irritabilitat és una condició que fa que la persona sigui propensa a enutjar o enfadar-se amb més facilitat del normal.

La irritabilitat és un trastorn psicològic quan es torna freqüent i una de les causes principals patir un alt nivell d’estrès.

Símptomes d’irritabilitat:

-gritar, discutir o contestar-mal a altres persones

-Tirar o colpejar objectes

-problemes dormir

-tenir mal humor o canvis d’humor sobtats

La irritabilitat es pot tractar amb medicina natural, per això es recomana l’ús de certes infusions d’herbes per reduir-la.

irritabilitat infusion

Les millors infusions per controlar la irritabilitat són:

-infusión de lavanda

-infusión de passionera

-infusión de melissa

-infusión de cedrón

-infusión de malva

-infusión de rosella

-infusión de poliol-menta

Aquestes herbes es poden usar soles o combinades entre elles en les infusions per controlar la irritabilitat. Totes les herbes de la llista posseeixen efectes calmants i relaxants.S’han de beure entre 2 i 3 tasses al dia per aconseguir un efecte positiu.

És aconsellable prendre una tassa d’alguna herba de la llista abans d’anar a dormir per poder descansar millor i baixar el nivell estrès o d’irritabilitat.

També hi ha al mercat combinacions de diverses plantes destinades a tranquil·litzar, aquí pots veure dues d’elles:

http://www.suplments.com/celestial-sleepytime-tranquilidad-20-infusiones/

http://www.suplments.com/yogi-tea-buenas-noches-17-bolsitas/

 

La irritabilitat ha de reduir a causa que no només pot generar problemes de salut sinó que deteriora o altera les relacions familiars i socials, de qui la pateix.

Si no es pot controlar de forma natural la irritabilitat s’ha d’anar a la recerca d’ajuda psicològica per poder contrarestar aquest malestar. No és sa estar constantment irritable o enutjat.