Durant la setmana del 19 al 25 de Juny acosta’t a a la farmàcia.

Estem en marxa amb el programa que fem dues vegades al any, CUIDEM LA TEVA PELL.

Es tracta d’un programa el qual et podrem fer un estudi de la quantitat de greix, hidratació, elasticitat, taques ( visibles i no visibles..) i aconsellar-te el millor possible per resoldre els teus dubtes i ajudar-te a millorar dia a dia.

A més amb la calor, a vegades els tractaments que utilitzem habitualment no son els mes correctes ja que entre sol, platja, piscina… ens trobem que la nostre pell es deteriora una mica més. Es el moment d’aplicar un plus d’hidratació, o una bona protecció solar o ajudar-nos amb complements nutricionals desde l’interior del nostre cos. Tot això ho farem de manera gratuïta. Resoldrem tots els teus dubtes. No ho pensis!!! Fer el teu estudi personalitzat de la pell només et portarà uns 15 minuts!!!

Recorda que ens trobaràs a la farmàcia tots els dies fins les 22 hores.sandoz