SERVEIS

Tots els serveis disponibles perquè tinguis la teva salut sempre al 100%.

SPD

Servei de dosificació personalitzada SPD

Aquest servei permet una correcta administració de la medicació crònica en pacients amb dificultats en la comprensió, utilització i adherència al tractament.

Es duu a terme mitjançant uns blísters setmanals personalitzats, on la medicació està organitzada segons horari de presa i dia.

El servei SPD està indicat per pacients d’edat avançada, polimedicats, incomplidorsi amb problemes cognitius.

presió arterial

Control de la pressió arterial

La hipertensió moltes vegades pot passar desapercebuda, per aquest motiu cal un seguiment periòdic ja que, pot ser la causa de moltes malalties que es detecten un cop ja s’ha causat un dany.

És una medició molt fàcil i ràpida. Simplement amb un braçalet inflable connectada a un lector, ens ofereix els resultats en menys d’un minut.

Control Colesterol, Triglicèrids, Glucèmia, ...

Amb una simple punxada al dit pots tenir els resultats en 5 minuts dels nivells de colesterol, triglicèrids i glucosa en sang.

Si necessites portar un control periòdic no cal demanar cita prèvia.

Dietètica i Nutrició esportiva

A la nostra farmàcia disposes d’una gran quantitat de productes per satisfer les teves necessitats dietètiques i nutricionals. Ja sigui per perdre pes, reduir greix corporal, millorar aspecte físic, i a més, productes esportius indicats per quan hi ha un desgast físic important.
homeopatia

Homeopatia

Treballem amb diferents laboratoris de renom en tractaments alternatius homeopàtics, per poder-te fer arribar infinitat de productes. Si no disposem del producte en estoc, pots encarregar de forma fàcil i ràpida el que necessitis.

Dermocosmètica

En farmàcia 365 oferim un servei personalitzat on coneixeràs l’estat de la teva pell i podràs emportar-te una rutina personalitzada.
Comptem amb un dermo-analitzador per a una anàlisi més completa.

Pregunta’ns i trobarem el tractament que més et convingui.