Ahir amb l’ajuda de SEBAMED va tenir lloc un taller de massatge infantil. Tot un èxit!! Molts us preguntareu per a que serveix un massatge infantil, nosaltres t’ho expliquem a continuació.

El tacte es tan necesari per un bebe com l’aliment. El tacte es un poderós medi per el desenvolupament emocional, fisiologic i psiquíc del bebe. Estimula i reforça el vincle afectiu i l’escolta mutua. Millora còlics,flatulències, estrenyiment, problemes amb les dents, madura el sistema nerviós i relaxa. Reforça el desenvolupament dels bebes prematurs.

Les mares i pares que van assistir i l’equip de la farmàcia estaven encantats, ens agradaria donar les gràcies a tots els que heu fet possible fer aquest taller sobre tot a la educadora de massatges infantils Blanca Martínez Santa-Cruz  a continuació us deixem unes fotos i algun vídeo del magnífic taller.