En els últims anys s’ha vist com els factors ambientals que ens envolten afecten directament a la nostra salut. La nostra dieta (som el que mengem), el nostre estat físic (estrès, sedentarisme …) i el nostre equilibri emocional, són els pilars bàsics per poder assolir una vida sana i plena.

En TOT TERÀPIES, oferim diferents alternatives terapèutiques, per poder tractar qualsevol d’aquests factors que tant influeixen en la nostra salut, perquè puguis assolir el balanç que necessites i així millors teva qualitat de vida.

Els nostres serveis son;

  • Homeopatia
  • Acupuntura
  • Naturopatia
  • Flors de Bach
  • Psicologia
  • Hipnosis i Biodescodificació
  • Nutrició
  • Fisioterapia
  • Auriculoterapia

Si voleu més informació visiteu la web  www.terapiasmollet.com. Aquí trobareu tots els nostres terapeutes, què és el que fan, què és el que tracten i la definició de tots els nostres serveis. A més per a qualsevol dubte t’esperem al centre TOT TERAPIES a on t’explicarem tot el que necessitis. Si ho preferiu el nostre equip de la farmàcia també us pot informar!!!

Aprofitem per convidar-vos a tots a la  inauguració el dia 9 de Març a les 19h.