La Kombucha inicialment era un te fermentat, durant la dinastia Xina Tsin (any 221 A.C aprox.) era anomenat el té de la immortalitat. Aquest té ha estat utilitzat a la cultura europea des de fa segles ..

Encara que va ser al Japó a l’any 445 quan va adquirir el nom de Kombucha .

Què és?

És una beguda que consisteix en un té fermentat amb bactèries, llevats i sucre.Aquests microorganismes generen continguts en fructosa, glucosa, gas carbònic i alcohol etílic que formen una superfície de massa gelatinosa de tons cremes. Té un gust agredolç i molt acida, conté vitamina B i antioxidants.

Quins beneficis té?

Desintoxica l’organisme, enforteix el sistema immunològic ,és molt bona per a tractar d’artritis( ja que enforteix els cartílags ) estimula el metabolisme , millora la digestió, actua sobre tot tipus de problemes intestinals.

Per a més informació deixem el article sencer!!

http://nutricionsinmas.com/te-kombucha/